onze
spreekuren

Kom langs bij onze gratis spreekuren

Heb je een vraag en wil je die aan ons stellen? Kom dan langs bij onze spreekuren. Hieronder vind je een overzicht van de spreekuren. Door de corona-maatregelen is het verplicht om eerst een afspraak te maken. Kijk hieronder hoe dat moet.

Spreekuur Bospolder-Tussendijken

Woensdag van 9.15 tot 11.30 en van 12.00 tot 14.30

Let op! Voor een afspraak mail naar botu@stichtingjegoedrecht.nlof app naar 06 213 49 432
Bekijk adres in google maps

Spreekuur Hillevliet

Donderdag van 9.30 - 12.30

Let op! Voor een afspraak mail naar hillevliet@stichtingjegoedrecht.nl of app naar 06 216 63 945
Bekijk adres in google maps

Privacy

De gesprekken zijn in een afgesloten ruimte en onze medewerkers zorgen ervoor dat alles wat besproken wordt privé blijft.

Coronavirus

Onze experts houden altijd anderhalve meter afstand en kunnen op aanvraag een mondkapje opdoen.

Wat je moet meenemen

Voordat je langskomt, is het goed om te bekijken wat handig is om mee te nemen. Bekijk hier wat je moet meenemen.